Ha inkább meghallgatni szeretnéd az oldalon lévő információkat, akkor itt van rá lehetőség:

VI. Az Új Élettan

Most, hogy már tudod, mi a Vitalitás, illetve milyen egyszerűen működnek a testi életfunkciók a levegő nyomása és ellennyomása által (a halaknál, stb. ugyanúgy működik az elv, csak a levegő helyett víz van), beláthatod azt is, hogy az orvosi élettan, a test működésének tudománya alapvetően hibás, mert a következő hibákra épül, melyeket ki kell javítanunk az Új Élettanban:

1. A vérkeringés elmélete;

2. Anyagcsere vagy az anyagok átalakítása;

3. Magas fehérje tartalmú ételek;

4. Vérösszetétel

5. Vérképzés.

Az orvosi élettan vérkeringési elvének hibája

Az orvosi élettan, illetve a betegségkutatás a betegségeket és a betegségek okát mikroszkóppal akarja megtalálni. A baktérium elmélet "divattá vált". A tudósok soha sem fogják megtalálni az igazságot és nem fogják megérteni, mi is a betegség addig, amíg alapvetően rossz az elképzelésük a vérkeringésről. Ahogyan már elmagyaráztam, azt a tényt hagyják figyelmen kívül, hogy a tüdő a keringés motorikus szerve, és a keringésben lévő vér vezérli a szívet, csakúgy, ahogyan a szabályozó szelepek működnek egy motorban. Az, hogy a véráram hajtja a szívet, és nem fordítva, a következő két tény is alátámasztja:

1. Amint növeled a légnyomást fokozottabb légzéssel, növeled a keringést és ezáltal a szívverések számát.

2. Amint bekerül a keringésbe valamilyen stimuláló méreg (például alkohol) azonnal megnő a szív sebessége.

Amint idegmérget vagy izomszövet bénító mérget veszel be (pl. Digitalis), úgy csökkented a szívműködés sebességét. Az orvosi szakma ismeri ezt a pontos tudást, de a tudás ellenére arra a rossz következtetésre jutnak, hogy egy misztikus erő hat a szívizomra, ami hajtja a vérkeringést. A betegeim között lévő elismert mérnökök is egyetértettek az elméletemmel, miután megosztottam velük az új élettan ismereteit, szerintük a szív ideális minta szelepként működne bármilyen típusú motor működése esetén. Hogy lehet logikusan bebizonyítani, hogy a szív irányítja a keringést, ha valójában a vérkeringésen keresztül lehet irányítani a szívet? A fizikai gyakorlatok, hegymászás, futás által megnövekedett légnyomás emeli a szív aktivitását, egy motorban is a szelep sebessége a nyomástól függ. Harminc évvel ezelőtt egy svájci élettani szakértő, bár laikus, bemutatta állatkísérletekkel, hogy az a keringés, amit az orvosi élettan tanít, és ami a londoni Wm. Harvey professzortól származik 400 évvel ezelőttről, nem is létezik. Ezen bemutatói az orvosi társadalom részéről nem is kaptak figyelmet. Hogyan is hibázhatna a tudomány…

Anyagcsere

Az anyagcsere, avagy az "anyag átalakításának tudománya" az emberre erőltetett legképtelenebb és legveszélyesebb tanítás. Ez a szülő apja a rossz sejt elméletnek, és a leghibásabb fehérje elméletnek, amelyekből az utóbbi elmélet el fogja törölni a teljes nyugati civilizációt, ha a követését nem állítják meg. Téged is meg fog ölni egy napon, ha nem vagy képes elfogadni az igazságot, hogy a folyamatos fehérje utánpótlás felesleges, és hogy nem nyersz vitalitást, hatékonyságot és egészséget a fehérjétől, amíg az emberi gépezetnek akadályokkal szemben kell dolgoznia, ami tulajdonképpen a Nyugati civilizáció minden emberének a halálának az oka. Azt a hibás gondolatot, hogy a test sejtjeinek alapvető fehérje alapanyaga az élet folyamán folyamatosan elhasználódik, melyet magas fehérje tartalmú ételekkel kell pótolni, cáfolni lehet, ahogyan az én több száz böjtölőn végzett vizsgálataim, kutatásaim és megfigyeléseim ezt nyilvánvalóvá is teszik. A tények a következők, és ismét látni fogják, hogy pont úgy van, ahogyan tanítom és ahogyan tapasztaltam.

Amit az orvosok anyagcserének látnak és hívnak, az a szervezet által a hulladék kiválasztása a gyomor kiürülése után. Az orvostudomány azt hiszi, hogy a saját húsod anyagából élsz, amikor böjtölsz. Még Dr. Kellogg is úgy gondolja, hogy a vegetáriánus is húsevővé válik amikor böjtöl, és többé-kevésbé elveiben a természetgyógyászat is átvette ezeket az orvosi hibákat. Az emberek azt hiszik, hogy az emberi motor egy percet sem tud szilárd étel, fehérje és zsír nélkül működni, és arra a hibás következtetésre jutnak, hogy az ember meghal és éhen kell halnia, amint minden zsírja és fehérjéje felhasználódott a böjt során. Én a következőket tapasztaltam és állíthatom:

A vékony emberek könnyebben és hosszabban tudnak böjtölni, mint a kövérek. A Hindu fakír, aki csont és bőr, a létező legvékonyabb típus, a legtovább képes böjtölni, ráadásul szenvedés nélkül. Hol van ilyenkor a "test felélése"? Továbbá azt találtam, hogy minél tisztább a test a hulladékoktól (nyálkától), annál könnyebben és hosszabb ideig lehet böjtölni. Ezért egy böjtre tisztító és hashajtó étrenddel kell előkészülni. Az én 49 napos felügyelt világrekordomat is meg lehetne ismételni, de csak azon feltétellel, miután valaki hosszú időn át szigorúan nyálkamentes étrenden él. Más szavakkal, én kibírtam ezt a hosszú böjtöt, és te is annál könnyebben és hosszabban kibírsz egy böjtöt, minél inkább mentes a test a zsírtól, ami részlegesen feloszlott, vizes hús, valamint minél tisztább a test a nyálkától és a mérgektől. Az emberi test nem távolít el, nem éget el, vagy használ fel egyetlen élethez szükséges sejtet sem! Minél tisztább, minél mentesebb a test az akadályoktól, hulladékoktól, annál könnyebben és hosszabban tudsz böjtölni kizárólag vízen és levegőn. Az a szint, ahol a valódi éhezés elindul, még ismeretlen! A keresztény egyház szent emberek próbáiról tesz tanúbizonyságot, akik évtizedekig böjtöltek. De az orvosi hiba tovább nő az anyagcsere tovább tanítása miatt, ami szerint pótolni kell a sejteket (amik nem használódnak el, ahogy láthatod) holttestekből előállított magas fehérje tartalmú ételekkel, ami részlegesen lebomlott húsból áll, ami átesett a főzés legpusztítóbb hőkezelési folyamatán. A tény az, hogy a szervezetedben több-kevesebb hulladékot gyűjtesz össze nyálka és a mérgei formájában, ami a betegséged és a halálod végső okának alapja. Az emberi képzelet nyilvánvalóan nem elégséges ahhoz, hogy felfogja ezen tanok őrültségét és következményeit, nem törődik azzal, hogy ezen tanításokról azt állítják, hogy megöli az egyéneket és a végén kiirtja az egész emberiséget! Az orvostudomány és az átlag ember természetesen szintén abban hisz, hogy húst növeszt és egészséget javít, ha az ember naponta növeli a testsúlyát a "jó evés" által. Ha az úgynevezett "egészséges" kövér ember végbele kitisztul a felgyülemlett széklettől, még akkor is, ha "rendszeres" széklete van, azonnal 2,5 - 4,5 kg súlyú "egészségtől" szabadítaná meg. Széklettől, aminek a súlyát az orvosok egészségnek tartanak! El tudsz képzelni hibásabbat, rosszabbat, őrültebbet, ami ugyanakkor veszélyesebb is az egészségedre és az életedre? Ez az orvosi "Tudományos" anyagcsere.